L’Orquestra simfònica de l’ESMUC i l’OBC interpreten la 5a de Txaikovski

Publicat el 29/10/2019

L’Orquestra simfònica de l’ESMUC actuarà conjuntament amb l’OBC els propers 28, 29 i 30 de novembre sota la batuta del director titular de l’OBC Kazushi Ono. Els tres concerts es faran dins el programa de temporada de l’OBC i seran a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona.

orquestra-simfònica-esmuc

El programa d’aquesta nova col·laboració entre les dues orquestres abastarà la intensa Cinquena Simfonia de Txaikovski en Mi menor i el Concert per a violí i orquestra número 1 de Britten, amb la jove talent Alina Ibragimova, com a solista. A més, el programa inclou l’obra A Flock Descends into the Pentagonal Garden del compositor japonès Tōru Takemitsu.

                                   

OBC - ESMUC

Anualment, i des de l’any 2012, l’Orquestra Simfònica de l’Escola Superior de Música de Catalunya i l’OBC desenvolupen un projecte de col·laboració amb què les dues formacions realitzen un concert conjunt.

Al llarg d’una setmana d’assajos, els estudiants participants treballen amb el director de la formació, i amb tots els integrants de l’OBC, amb dinàmiques professionals que els aporten una experiència real de cara a mostrar els resultats de la seva feina en els tres concerts que formen part de la temporada de l’orquestra resident de L’Auditori. Experiència professional i il·lusió es fusionen per oferir una actuació amb unes vibracions que atorguen una nova dimensió al repertori proposat.

Més informació i compra d'entrades:

L'Auditori

La Comunitat educativa de l’ESMUC pot obtenir entrades a 5 euros per als concerts propis de L’Auditori. Recordeu consultar La meva ESMUC per conèixer els detalls de la promoció.

                                    

Recordatori:

Dia: 28, 29 i 30 de novembre de 2019
Lloc: Sala 1 Pau Casals de l’Auditor
Entrades: 5 € per a la comunitat ESMUC. Consulteu la informació de la promoció de L'Auditori a La meva ESMUC.