L’ESMUC acull la taula rodona 'Polítiques musicals / Músiques polítiques' de la Biennal de pensament

Publicat el 30/09/2020

El 14 d’octubre, i dins dels actes de la Biennal de pensament Ciutat Oberta 2020, se celebrarà a l’ESMUC una taula rodona amb el títol “Polítiques musicals / Músiques polítiques”. La trobada tractarà sobre la relació entre música i política i tindrà lloc a la Sala d’Orquestra de l’Escola, a les 18 hores. Reserva d'entrades.

Biennal de pensament

La taula comptarà amb la participació  de l’assessor de cultura de l’ajuntament de Milà, el també compositor,  Filippo Del Corno, la directora general de l’escola, Núria Sempere, la compositora Itziar Viloria, la pedagoga Maria Salat i els caps de departament David Albet i Eduard Resina. Els participants debatran com la música, com a part substancial de la cultura, la història i el pensament, és a la vegada reflex i activadora d’idees i valors de les societats de cada època i context. 

Durant l’acte, músics de l’ESMUC interpretaran també tres peces que formen part de l’obra Música Profana, de Filippo Del Corno: L’uomo armatoMancanza di Soldi i Risvegliatevi

Ciutat Oberta Biennal de pensament és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que vol tractar els reptes de futur: la revolució digital, l’emergència climàtica, les desigualtats de gènere i socials. La Biennal de pensament convida a debatre i a pensar, a parlar de democràcia, de tecnologia i de ciutat. 

                            

Més informació:

Emissió en directe per Youtube

Programa

Reserva d'entrades

Biennal de pensament

Filippo Del Corno