Festival Ciutat Flamenco

Festival Ciutat Flamenco: Morente & Roach In memoriam 

Concert produït en col·laboració pel Taller de Músics i l’ESMUC. 

Enrique Morente i el llegendari bateria de jazz Max Roach, tots dos amb els seus músics, es van unir durant una setmana tocant demà, dia i nit en Les Navezuelas, en Cassalla de Sierra (Sevilla), per a generar una nova obra per encàrrec del llavors director de la Biennal de Flamenc, José Luis Ortiz Nuevo. La peça es va estrenar en la Biennal de 1992, en un concert únic i excepcional per la seva complexitat i voluntat transgressora.

Taller de Músics i ESMUC s'han unit per a fer un homenatge a aquests dos grans de la música i desenvolupar el nou espectacle Morente & Roach in memoriam sota la direcció de David Leiva i amb la col·laboració de David Albet.
Morente & Roach in memoriam s'inspira en la trobada dels dos artistes, però no és una simple recreació. Cada membre del grup aporta la seva musicalitat i idees donant un resultat final nou i únic. Un viatge que portarà a l'audiència a camins plens de sorpreses i emocions entre diferents gèneres musicals, sent el fil conductor la pròpia música, sempre en moviment i transformació. 

21 hores

Més informació