Ana Finger

Finger, Ana

Professora de cant jazz i cant de la música moderna

Nom i assignatura  Ana FINGER Cant Jazz, Combo de veu

Categoria professional. Professora titular

Càrrec. Professora de cant. Directora de cors i ensembles vocals

Titulacions acadèmiques. Llicenciada en Música Berklee College of Music, Llicenciada en Pedagogia Universitat de Buenos Aires, títol homologat per la UB, cursos d'especialització en tècnica vocal a Londres i França

Activitat concertística. Gires com a cantant solista en grup de música llatinoamericana per la costa oest dels EUA i Canadà, concerts i gires com a cantant líder a Espanya i França, participació en festivals de jazz i música llatinoamericana

Interessos i projectes de recerca. Estudi de tècnica vocal aplicada a la interpretació del repertori del jazz i de les músiques llatinoamericanes. Investigació sobre metodologies d'ensenyament de la tècnica vocal en el cant modern i popular i de la improvisació vocal.

Especialització interpretativa. Cant Jazz i Llatinoamericà

Enregistraments. cds d'Ana Finger sextet (arranjaments i composicions) Tango trio, col·laboracions en cds d'altres músics com Eduardo Tancredi, Francisco Suárez. Gravació del cd de l'Ensemble Vocal del Taller de Músics, directora i arranjador.

Altres mèrits. Cursos i seminaris de cant jazz i tècnica vocal a Espanya i França, coaching de cors, coaching de cantants de diferents estils per a enregistraments, màster classes a França i Espanya. Directora de cors.

Per a més informació

www.anafinger.com