Raül Hernández

Raül Hernández

Llicenciat en Psicologia l’any 2002 per la Universitat Ramon Llull. Té estudis professionals de llenguatge musical, percussió, guitarra flamenca i cant a la EMMB ( Escola de Música Moderna de Badalona). 

Formació de Postgrau en Salut Mental i Intervencions Psicològiques amb Immigrants, Refugiats i Minories a càrrec del Dr. José Achotegui a la Universitat de Barcelona l’any 2005, Màster en Musicoteràpia sota la direcció de Núria Escuder l’any 2008 a IL3/UB i postgrau de Neuromotricitat i funcions executives (Bapne at School) a càrrec del Dr. Javier Romero l’any 2018.

L’any 2005 comença a treballar pel Departament d’Educació de la Generalitat com a orientador en diversos centres de secundària del territori català i posteriorment com a membre de l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP) fins l’any 2017.

Com a musicoterapeuta treballa des de l’any 2007 a l’Associació Centre Pedralbes amb població amb diversitat funcional. Des de fa més de 10 anys també treballa a les comunitats terapèutiques Sant Miquel de Maifré de la Fundació Font Picant i a la Comunitat terapèutica La Coma del Grup Atra a Monistrol de Montserrat. Ha treballat també amb població amb trastorns del neurodesenvolupament (TEA) al CEIP Mare de Déu de Montserrat de Casatellbisbal i al Principat d’Andorra per a la Fundació Privada Tutelar. Actualment també treballa amb gent gran amb demències a la Llar de Sant Julià de Lòria (Andorra).