Taller 'aprendanza', en línia

Publicat el 03/11/2020

Del 23 al 25 de novembre, João Lima impartirà un taller de dansa en streaming, i sense públic, des de l'Aula A401 de l'ESMUC. El taller promou un clima de reflexió, pràctica i intercanvi d'experiències entorn del moviment, el cos i les arts vives, i el seu paper en l’educació. Les places són limitades i és necessària inscripció prèvia. El preu és de 7 euros.

Taller amb Joao Lima

Foto: Marc Guardiola. Vibrar el tiempo/TotDansa

En el taller, a través dels sentits del cos, es despertarà el plaer de moure’s, reivindicant la imaginació com a procés de coneixement, expressió i transformació. Les sessions també generaran recursos perquè el professorat pugui conèixer i compartir amb el seu alumnat. El dissabte 28 de novembre es farà la presentació pública del taller, de 18 a 19.30 hores.

João Lima

L’artista, coreògraf i professor João Lima (Brasil, 1980) ha participat en el Curs d’Investigació i Creació Coreogràfica del Fòrum Dansa, a Lisboa. Ha completat la seva formació ESSAIS al Centre National de Danse Contemporaine d’Angers (França) i actua i ensenya teatre i dansa, col·laborant amb diverses organitzacions artístiques de Llatinoamèrica i Europa.

Lima té una llarga trajectòria i entre les seves creacions es troben Ilusionistas (Premi Klauss Vianna, 2012), Morder la lengua (Premio Klauss Vianna, 2014) i, més recentment, Vibrar el tiempo (2018), com a part del projecte Tot Dansa, promogut pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i el Consorci d’Educació de Barcelona.

                                                 

Més informació:

Taller amb João Lima