Premis i reconeixement d’estudiants i graduats de Cant

Publicat el 12/12/2018

Anabel PérezNéstor PindadoMireia TarragóJosep Ramon Olivé i Martí Doñate, estudiants i graduats de Cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han obtingut premis o reconeixements al llarg d’aquest mes de novembre.

Concurs de Cant “Germans Pla”

Anabel Pérez

Anabel Pérez

Tres graduats de Cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya han aconseguit diferents premis dins el Concurs Concurs Internacional de Cant “Germans Pla” de Balaguer que s’ha celebrat aquest passat mes de novembre.

Els guardonats són: Anabel Pérez, Primer Premi; Néstor Pindado, Segon Premi, i Mireia Tarragó, Premi Especial “Victòria dels Àngels”.

 

Mireia Tarragó

Mireia Tarragó

Altres reconeixements

El graduat Josep Ramon Olivé, baríton, a més d’haver debutat aquesta tardor en la Temporada del Gran Teatre del Liceu com a solista en dues òperes (Candide de Bernstein i Kàtia Kabànova, de Janacék) va ser escollit per diverses sales de concert, de les més importants d´Europa, per formar part del “ECHO RISING STARS”. D’aquesta manera, Josep Ramon està oferint diversos recitals en una gira que el porta per tot Europa.

Teniu més informació sobre els concerts d’Olivé en aquest enllaç

Josep Ramon Olivé

Josep Ramon Olivé. Fotografia: May Zircus

L’estudiant de 3r curs de Cant, Daniel Folqué, contratenor, i el graduat Martí Doñate, tenor, han estat premiats amb la Beca BACH, atorgada per Bach Zum Mitsingen, que té la intenció de promocionar els joves cantants solistes al voltant de la música de Bach. 

Aquest any la beca inclou una masterclass amb la soprano Miriam Feuersinger i un concert en el Cicle de Música Antiga de L'Auditori  (19 i 20 de gener), recitals al CaixaForum de Barcelona i Palma de Mallorca (3 i 5 de març) i el concert inaugural del Festival Bachcelona al Palau de la Música (17 de juliol).

Néstor Pindado

Néstor Pindado

Aquesta beca, creada el 2014, ha premiat diferents graduats de l’escola, com ara: Laia Frigolé, Eulàlia Fantova, Pablo Larraz, Francesc Ortega (2014); Maria Pujades (2015) i Oriol Mallart (2017).