Musicant el Museu Frederic Marès

Publicat el 11/06/2018

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Museu Frederic Marès emprenen una nova edició del cicle de concerts Musicant el Museu Frederic Marès, que tindrà lloc de gener a juny de 2018. En sessions matinals de diumenge, el Museu convertirà sis dels seus espais en sales de cambra, i els músics participants –majoritariament graduats de l’ESMUC– crearan un diàleg entre les col·leccions i la música d’èpoques i estils diferents. Diumenge 17 de juny tindrà lloc l'últim concert del cicle.

Musicant el Museu Marès 2018

El sisè concert del cicle tindrà lloc el 17 de juny, a les 12 hores, a l'Estudi-biblioteca de Frederic Marès i porta el títol de Marès-Mompou, espais de confluència, que anirà a càrrec de Violeta Alarcón, soprano i Èric Varas, piano.

Aquesta col·laboració ofereix la possibilitat de mostrar el resultat de la tasca docent del professorat i de l’estudi i assaig dels graduats, més enllà del recinte estricte de les aules. Unes propostes escollides pels mateixos participants els quals interpretaran les millors pàgines d’aquesta música, en íntima connexió amb les col·leccions del Museu.

                   

Museu al barri gòtic

El Museu Frederic Marès situat estratègicament al cor del barri gòtic i en el marc incomparable de l'antic Palau Reial Major de Barcelona oferirà sis concerts en sessions matinals de diumenge. Les actuacions tindran lloc en petites sales de cambra per oferir un diàleg entre les col·leccions i la música, des de l’època medieval fins al segle XX.

Els concerts tindran lloc de gener a juny de 2018, a les 12 hores.

                                             

Més informació:

Programa del cicle. Tríptic del programa general (PDF)

Museu Frederic Marès

Plaça de Sant Iu, 5. Barcelona

Preus: L’entrada al concert inclou la visita al Museu. La venda d’entrades per als concerts es farà el mateix dia a partir de les 11 hores.

Entrada general: 6.20 €