LIFE Victoria Akademie: classes magistrals i recital amb Ketevan Kemoklidze

Publicat el 27/11/2018

La mezzosoprano Ketevan Kemoklidze oferirà un programa de classes magistrals els dies 17, 18 i 19 de desembre a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) dins la secció Akademie del Festival Life Victoria, que organitza la Fundació Victoria de los Ángeles. El recital final d’aquestes masterclasses, amb l’alumnat participant, tindrà lloc el dijous 20 de desembre, a les 18.30 hores, a un espai per determinar. L’entrada al concert és gratuïta. L’alumnat de l’escola també podrà accedir a les masterclass gratuïtament com a oients.

Ketevan Kemoklidze

Ketevan Kemoklidze

Els duos participants de cantant i pianista en aquestes classes magistrals s’han hagut de preparar un mínim de 6 o 8 peces de lliure elecció i serà el material, entre altres, amb què Kemoklidze desenvoluparà les diferents sessions. Els cantants han hagut d’aprendre de memòria tot el repertori.

Les classes magistrals de Ketevan Kemoklidze tindran lloc d’11 a 14 hores i de 15.30 a 18 hores, a l’Aula A111.

Aquestes són les últimes classes magistrals d’aquesta edició del Festival Life Victoria i cal recordar que el Life Akademie està patrocinat per la Fundació Anna Riera.

Kateven Kemoklidze

Altament demandada pels principals teatres del món donades les seves extraordinàries habilitats vocals i interpretatives, Kateven Kemoklidze va néixer a Tbilissi (Geòrgia) i va obtenir el títol de Mestre en el Conservatori Nacional V. Sarajishvili (Prof. G. Kariauli). Havent estat guardonada Contra el Premi Especial del Teatre alla Scala en la competició H.G. Belvedere, va ser admesa en l'Acadèmia del Teatre allà Scala previ examen d'admissió. Ha estat guanyadora de múltiples competicions internacionals de prestigi, com l’Operalia de P. Domingo, el Concourse Internacional de Chant de la Ville de Toulouse, la competició F. Viñas Competència de Barcelona, la competició internacional H.G. Belvedere a Viena, la Competició Vocal Internacional I. Obraztsova en Sant Petersburg i les Competicions Nacional i Juvenil de Músics Georgianos. (Més informació)

Akademie ESMUC - Life Victoria

El Festival

Per sisè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha col·laborat amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC és la seu del LIFE Akademie amb les masterclasses de Malcom MartineauSimon Lepper i Ketevan Kemoklidze.

                         

Recordatori:                  

  • Classes magistrals. 17, 18 i 19 de desembre, d’11 a 14 h i de 15.30 a 18 h. Aula A111. Entrada gratuïta per a l’alumnat oient.
  • Recital classes magistrals. Dijous, 20 de desembre. 12 h. Aula A111.

Més informació:

Life Akademie a l’ESMUC