L’ESMUC obre les portes cada dijous a les noves propostes d’estudiants

Publicat el 29/09/2017

El mes d’octubre es dona el tret de sortida a la segona edició del cicle de concerts Dijous Toca ESMUC. Amb aquesta proposta, els estudiants tindran un nou espai per a desenvolupar els seus projectes mitjançant una actuació en directe, oberta a tothom. Els concerts tindran lloc a la Sala d'Orquestra, a les 19 hores.

Dijous Toca ESMUC 2017

Dijous Toca ESMUC és un cicle de concerts que volt ser un altaveu als projectes musicals que es gesten a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). A partir d’aquest mes d’octubre i fins al mes de maig de 2018 es proposaran diverses actuacions d’estils i formacions diverses. Podrem gaudir de grups de jazz i música moderna, formacions de música antiga, grups de cambra de música clàssica i contemporània, etc.

Tambe-els-dijous-toca-Esmuc

El cicle és una iniciativa de l’ESMUC i està gestionat i dirigit per l’alumnat del departament de Producció i Gestió, qui assumeix tota la tasca de producció, programació i comunicació. D’aquesta manera, el cicle és un procés vivencial i d’aprenentatge tant per aquells qui fan la tasca interpretativa com per aquells que en fan l’organitzativa.

El darrer curs es va fer la primera edició del cicle i se’n va fer una valoració molt positiva ja que l’assistència als diferents concerts proposats va ser prou elevada. L’equilibri entre públic intern i externs va ser notable, tot i que el nostre repte és augmentar encara més els espectadors i poder fidelitzar aquest nou públic.

Amb aquests nous reptes encarem aquesta nova programació:

Cartell ESMUC Dijous Toca ESMUC

                                          

Més informació:

Per a qualsevol qüestió ens podeu escriure al correu electrònic bústia.dijous.toca.esmuc@esmuc.cat