L’ESMUC dins del festival 48h Open House Barcelona

Publicat el 11/10/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) serà un dels edificis que formen part del 48h Open House BCN que tindrà lloc del 21 al 22 d’octubre. Els visitants interessats a conèixer l’escola, des d’un punt de vista, realitzaran una visita a tot l’edifici de L’Auditori, incloent-hi les sales de concerts i també el Museu de la Música.

Edifici ESMUC

L’edifici de L’Auditori va ser dissenyar per l’arquitecte Rafael Moneo, el 1998 que va desenvolupar el concepte de ciutat de la música. L’equip d’arquitectes Arriola & Fiol va ser el responsable d’adaptar els espais, amb un caràcter propi de l’ESMUC, però sense perdre l’harmonia del conjunt de Moneo.

Els visitants podran veure els diferents espais de l’ESMUC, la Sala d’Orquestra, la Sala de Cor i la d’Orgue.

Els horaris de visita de l’ESMUC, amb visita guiada, tindran lloc el dissabte d’11 a 14 h i de 15 a 18 hores, i diumenge de 12.30 h a 17 h.

                                  
Open House

El festival 48h Open House BCN, és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana al mes d'Octubre de portes obertes a més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l'associació 48h Open House Barcelona.

OpenHouseBarcelona

Aquest esdeveniment va començar a Londres l'any 1992, i de llavors a ençà 'Open House' s'està introduint arreu del món: New York, Dublin, Tel Aviv, Roma, Chicago, Buenos Aires, Melbourne... i fins a 31 ciutats en cinc continents. 'Open House' ofereix l'oportunitat d'entendre i sentir l'arquitectura de forma excepcional, des de l'experiència arquitectònica. Les activitats de l'Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d'un espai ben construït i dissenyat.

48H OPEN HOUSE BCN, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l'any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per "obrir la bona arquitectura a la ciutat". L'Objectiu és fer-los viure l'arquitectura i la ciutat, de forma didàctica durant un cap de setmana a l''any, gràcies a més de 200 activitats tutoritzades per professionals de l'arquitectura.

                              
Més informació:

48h Open House Barcelona