KEBYART meets....ESMUC Saxophone ensemble

Publicat el 23/03/2021

El quartet Kebyart Ensemble, integrat per saxofonistes graduats a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i l’ESMUC Saxophone Ensemble oferiran un concert el dimarts 27 d’abril dins del projecte pedagògic Kebyart meets... L’actuació serà la cloenda de diferents sessions de treball amb els estudiants participants que es faran del 21 al 26 d’abril. La formació estrenarà l’obra The Tragedy of the Commons (2021), de l’estudiant de Composició, Diego Akaestel G. (1995). El concert tindrà lloc el dimarts 27 d'abril, a la Sala d’orquestra de l’ESMUC, a les 19.30 hores. Accés lliure amb reserva prèvia (pròximament).

Kebyart Ensemble 2

Kebyart Ensemble

Aquest concert és el punt final del projecte pedagògic Kebyart meets…, que impulsa aquest quartet d'alumni i l'ESMUC amb la voluntat de transmetre l'energia, el treball constant, la creativitat i la passió per la música de cambra, així com compartir els coneixements adquirits al llarg dels anys de vida d’aquest quartet. Els participants treballaren obres de Maurice Ravel, Claude Debussy i l'obra de Diego Akaestel G. Aquesta és la tercera edició d’aquest projecte a l’Escola.

                     

Kebyart Ensemble
Des de la seva creació a l’ESMUC l’any 2014,  Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara i Daniel Miguel s’han convertit en un dels grups amb més projecció de la seva generació. Han estat guardonats en prestigiosos concursos com l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition, El Primer Palau 2016, el Premi BBVA de Música-Montserrat Alavedra i el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya, entre d’altres.

La formació és membre de l’European Chamber Music Academy i la seva línia artística és una clara aposta en tres direccions: la reivindicació del repertori original, el compromís amb la nova creació i la revisió d’obres d’altres formacions mitjançant les transcripcions.

Recentment, la formació ha estat escollida per l’European Concert Hall Organitzation (ECHO) com artistes emergents de l’escena Europea per realitzar diferents concerts pel continent.

 

Més informació:

Kebyart Ensemble