Inauguració del curs acadèmic 2017-2018

Publicat el 31/07/2017

El dimecres 20 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic 2017-2018, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La cerimònia començarà a les 12 hores, a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori, amb la lliçó inaugural Música i matemàtiques: afinitats electives que serà impartida per l’acadèmica i matemàtica, Pilar Bayer.

ESMUC Inauguració Curs 2016-2017

Inauguració Curs acadèmic 2016-2017

L’acte serà presidit pel secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Joan Mateo, i comptarà amb la presència destacada dels alumni Quartet Gerhard

En el transcurs de la cerimònia es farà el lliurament del 1r Premi ESMUC als Treballs de recerca de Batxillerat. El primer premi ha estat per a Guillem Lloret, alumne de l’Institut Pere Alsius i Torrent (Banyoles) amb el treball PISCES: la cançó perfecta, dirigit per la professora Fina Graboleda.

Com cada any, hi haurà els parlaments institucionals del representant del departament d’Ensenyament,  del director general de l’ESMUC, Josep Borràs, i els representants de l’Associació d’Alumnes (ASSAE). També es farà la cerimònia de lliurament dels diplomes a l’alumnat amb matrícules d’honor del Treball i/o concert final del Títol Superior i dels màsters del curs 2015-2016.

                      

Descarregueu el programa de mà: Acte inaugural Curs ESMUC_Programa de mà

                      

Recordatori:

Dia: dimecres 20 de setembre

Lloc: L’Auditori. Sala 2 Oriol Martorell

Hora: 12 hores

Accés: Lliure