Inauguració del curs 2021-2022

Publicat el 05/10/2021

El dilluns 18 d’octubre, la compositora i arquitecta Anna Bofill Levi obrirà el curs 2021-2022 a l’ESMUC amb una lliçó inaugural sobre Música i Arquitectura.

Anna Bofill

Bofill compagina ambdues disciplines amb un fort compromís feminista. És membre de l’Associació de Dones amb la Música, i ha estat pionera en incorporar la perspectiva de gènere a l’urbanisme. És també autora d’un llibre sobre la creació musical de les dones i traductora al català de Música i Arquitectura de Iannis Xenakis.

L’acte inaugural, que tindrà lloc a les 12:00 h a la Sala 2 de L’Auditori, inclou precisament la interpretació de l’obra Idmen B de Xenakis, per part de l’Ensemble de percussions i el Cor de l’ESMUC, dirigits respectivament per Lorenzo Ferrándiz i Lluís Vila Casañas.

Comptarà també amb intervencions de la directora general de l’ESMUC, Núria Sempere, i d'Àngel Luis Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional del Departament d’Educació, per finalitzar amb el lliurament del V Premi ESMUC als Treballs de Recerca de Batxillerat.

Aquest curs 2021-2022 que comença és especialment senyalat per l’Escola amb motiu del seu 20è aniversari.

Dilluns 18 d'octubre, 12:00 h, L'Auditori - Sala 2. Accés lliure amb resèrva prèvia

Programa de l’acte

Logo png Esmuc 20 anys negre

Reserva entrada