Fòrum Anual de l’Acadèmia Catalana de la Música

Publicat el 10/11/2020

L’ESMUC acollirà el Fòrum anual de l’Acadèmia Catalana de la Música La condició de músic, el pròxim 24 de novembre. En aquesta ocasió, el Fòrum es realitzarà en dues jornades diferenciades. La primera es farà amb un streaming en directe des de l’ESMUC i, l’endemà, el dimecres 25 de novembre, tindrà lloc la segona amb taules en línia, via zoom. Cada dia hi haurà un eix temàtic diferent. La inscripció és gratuïta.

Fòrum Acadèmia Catalana Música

El Fòrum de l’Acadèmia és una activitat de periodicitat anual que aborda i posa a debat aspectes dels distints elements que conformen la cadena de valor de la música. La pandèmia de la Covid-19 ha posat en evidència els grans dèficits estructurals de les polítiques culturals a Catalunya i al conjunt de l’estat, i aquest serà l’eix argumental d’aquesta quarta edició.

La jornada que se celebrarà a l'ESMUC estarà dedicada a dialogar i debatre sobre les “Polítiques i recursos de suport a la creació musical”. Philippe Le Goff, director del Césaré (Centre National de Création Musicale), explicarà l’èxit del model francès en aquestes polítiques. La ponència serà presentada per Maria Lladó, responsable de l’àrea de música de l’Institut Ramon Llull.

La directora general de l’ESMUC, Núria Sempere, juntament amb el president de l’Acadèmia Catalana de la Música, Gerard Quintana, i el coodinador de la jornada, David Ibáñez, donaran la benvinguda als assistents a la sessió inaugural en streaming.

                                           

Més informació:

Programa Fòrum Acadèmia Catalana de la Música

Inscripcions: info@academiamusica.cat