El LIFE Victoria 2017 a l’ESMUC

Publicat el 19/09/2017

Per cinquè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie. Les properes sessions formatives tindran lloc del 2 al 5 de novembre amb Pablo Asante i Francisco Poyato. El mateix dia 5, a les 12 h, hi haurà un concert protagonitzat per l'alumnat de les classes magistrals.

Life Victoria

La Fundació Victoria de los Ángeles impulsa aquest certamen dedicat al gènere del lied, que amb tant èxit va abordar la cantant catalana. En ell s’ofereixen al mateix temps recitals d’artistes de talla internacional (LIFE Recitals), un format innovador que dóna l’oportunitat a joves intèrprets de cantar juntament amb músics consolidats (LIFE New Artists) com a teloners, i un seguit d’activitats formatives paral·leles (LIFE Akademie).

Les classes magistrals de Sholto Kynoch, tindran lloc del 21 al 23 de setembre a l’aula A111 de l’ESMUC, en horari d’11 h a 14 h i de 15.30 h a 18 h. El concert final tindrà lloc el 25 de setembre al Museu de la Música, a les 12 h.

L’estudiantat que participarà en les sessions amb Sholto Kynoch són: Irene Mas Salom, Elena Mateo, violeta Alarcon, Judith Muñoz, Ana Belén Ayala, Brenda Sara, Marta de Castro, sopranos; Helena Ressureiçao, mezzosoprano; Neus García Puigdollers, Estitxu Sistiaga, Joaquim Font, Enric Roda, Christian Camino, Eduald Buch, piano.

Les següents sessions de classes magistrals continuaran del 16 al 19 d’octubre amb el pianista Manuel García Morante, que va acompanyar a Victoria de los Ángeles. Finalment, Pablo Asante i Francisco Poyato, faran les seves masterclass, Òpera vs. Lied, del 7 al 10 de novembre.

                        

Més informació:

Festival LIFE Victoria