El Festival Bachcelona porta ‘Breaking Bach’ a l’ESMUC

Publicat el 03/07/2019

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull el concert Breaking Bach, dins del Festival Bachcelona, amb estudiants d'orquestració de l'escola, del professor Bernat Vivancos. El concert tindrà lloc el dijous 18 de juliol, a les 17 hores, a la Sala d'Orquestra. L’entrada és de pagament.

Breaking Bach

Aquesta activitat en col·laboració amb el Festival Bachcelona constitueix el primer apropament del festival a la música contemporània i serà doncs un laboratori d’experimentació musical, partint dels paràmetres més inesperats i no apte per a puristes!

Una orquestra de cambra interpretarà les composicions que els estudiants d'Orquestració de Bernat Vivancos han treballat al llarg del curs amb l'obra de Bach com a punt de partida o nexe d'unió.

Els participants són els següents:

Compositors/es: Xavier Casademont, Arieh Chrem, Andreu Diport, H. J. Canut, Maria Mauri, Àngel Pérez, M. Rosa Pons Tena, Gemma Ragués, Miquel Villalba Castells.

Músics: Irantzu Zuasti, Gerard Purtí, Núria Garcia Pastor, Manuel Martínez del Fresno, Marc Serra, Queralt Morral, Joan Pérez-Villegas Morey.

                  
Més informació i compra d'entrades:

Festival Bachcelona

Bernat Vivancos