Dimecres ESMUC JAM en 'streaming'

Publicat el 19/11/2020

Aquest curs, a causa de la situació de pandèmia provocada per la Covid19 i les mesures sanitàries decretades per les autoritats, les sessions de Dimecres ESMUC Jam es fan en streaming a través del canal ESMUC de Youtube. Les jam només estan obertes a estudiants i professorat i tenen lloc a la Sala d’Orquestra amb un aforament limitat a 45 persones, incloent-hi els músics participants. Aquest quadrimestre, les sessions de jazz començaran a les 18.30 hores.

Dimecres ESMUC Jam

La Sala d’Orquestra és ara el nou escenari del cicle Dimecres ESMUC Jam, que coordina el professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna. Les jam proposen la interacció entre els músics participants, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. 

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants i professorat, que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de músics coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

                                  

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres
Lloc: Sala d’Orquestra
Hora:  18.30 hores
Vídeo: Canal ESMUC de Youtube

        

Programació del cicle

18-11-2020. Dimecres ESMUC Jam #1Álvaro Ocón, trompeta; Jon Carranza, contrabaix; Arnau Julià, bateria. Vídeo Jam en directe.

25-11-2020. Dimecres ESMUC Jam #2Pau Jorba, saxo; Jon Carranza, baix elèctric; David Gimeno, bateria.

02-11-2020. Dimecres ESMUC Jam #3Eduardo Cabello, saxo; Vicente López, guitarra, Àlex Duato, piano; David Muñoz, contrabaix; Lluís Pérez Villegas, bateria.