Curs internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger

Publicat el 04/10/2018

Un any més torna a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) el Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger, que tindrà lloc de l’1 al 4 de desembre de 2018. El curs està organitzat per l’Associació Franz Schubert Barcelona i l’ESMUC, amb el suport de la Fundació Banc SabadellInscripció oberta fins el 26 d’octubre. 

Curs Lied Wolfram Rieger

El curs està orientat a la pràctica per duos de cantant i pianista. Cada duo treballarà amb el professor durant quatre classes de 30 minuts i els participants tindran aules d’estudi disponibles durant cada dia del curs. Els preus són diferents en funció d’alumnes actius cantants o pianistes, duos, o alumnes oients. Els alumnes de l’ESMUC podran assistir com a oients gratuïtament.

Wolfram Rieger va estudiar a l’Hochschule für Musik a Munic amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a l’Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de l’Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlín i celebra regularment classes magistrals a Europa i el Japó.

És convidat regularment a importants centres de música i festivals de tot el món, com ara les Schubertiades de Feldkirch i Vilabertran, el Concertgebouw d'Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres i el Konzerthaus i el Musikverein de Viena.

Ha acompanyat, entre d'altres, a Brigitte Fassbaender, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Dietrich Fischer-Dieskau, Matthias Goerne i Thomas Quasthoff.

Aquesta és la 23a edició del curs que imparteix Rieger a la ciutat de Barcelona.

                                            

Més informació, preus i inscripcions:

Associació Franz Schubert Barcelona