Classe magistral de maraques amb Manuel Alejandro Rangel

Publicat el 04/12/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull, el dimarts 12 de desembre, una nova classe magistral de maraques amb Manuel Alejandro Rangel. La classe tindrà lloc a les 10 hores, a la Sala d’Orquestra. L’accés es lliure.

Maraques Alejandro Rangel

Manuel Alejandro Rangel és guitarrista i solista de maraques i ha desenvolupat un projecte personal de música contemporània en el que combina els elements orgànics, electrònics i visuals amb els seus dos instruments principals: la guitarra i les maraques. Amb aquest projecte ha viatjat pels Estats Units i Europa.

Rangel va començar els seus estudis musicals als nou anys en el Conservatori Vicente Emilio Sojo a Barquisimeto, Veneçuela, on es va graduar en estudis de guitarra clàssica. També ha estudiat harmonia, història de la música veneçolana i mundial. Actualment és professor de maraca al Conservatori de Música Simón Bolívar, de Caracas, Veneçuela.

Ha compartit escenari i participat en enregistraments amb destacats músics veneçolans i internacionals. També és membre de diversos grups i conjunts amb qui ha viatjat per tot el món. Com a solista de maraques ha fet concerts amb orquestres i tallers a diferents escoles de música, conservatoris.

                                           

Més informació:

Manuel Rangel