Cinquena edició del cicle Musicant el Museu Frederic Marès (Concert 15/03 cancel·lat)

Publicat el 24/01/2020

El Museu Frederic Marès i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) endeguen la cinquena edició del cicle de concerts Musicant el Museu Frederic Marès, amb propostes musicals de l’alumnat, graduats i professorat de l’escola. Els concerts tenen lloc al museu en sessions matinals de diumenge, a les 12 hores, de gener a juny del 2020. La primera actuació tindrà lloc el 16 de febrer.

(El concert del diumenge 15 de març ha estat cancel·lat com a mesura preventiva per evitar la propagació del coronavirus)

Musicant el Museu F.Marès

Enguany el cicle Musicant arriba a la 5a edició amb nous concerts al voltant de les obres i els objectes patrimonials del Museu. Més de vint-i-cinc propostes durant cinc anys, consoliden un cicle que té per objectiu oferir al públic noves lectures de la col·lecció, a través de la música en viu. No són concerts a l’ús. El Museu adapta les seves sales d’exposició per a cadascuna de les propostes musicals. La proximitat amb l’intèrpret i l’embolcall de les obres d’art aconsegueixen crear una atmosfera particular i especial que contextualitza cada època musical proposada.

El compromís d’estudiants, graduats i professorat de l’ESMUC des de l’inici del projecte, garanteix una implicació tant en la definició del repertori com en el treball actiu per mostrar un programa interrelacionat amb les obres del Museu que culmina Musicant el museu el dia del concert.

El projecte en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya també ofereix la possibilitat de mostrar el resultat de la tasca docent del professorat i de l’estudi i assaig dels estudiants, més enllà del recinte estricte de les aules.

 

Programa:

Aquest any les propostes són les següents:

16 de febrer. Quartet Calders. Joventut-Ritme. 100 anys del Quartet Renaixement

15 de març. Cantos del Aire. Bouquets de melodies. (Concert cancel·lat)

05 d’abril. Grup Violons. Concert de Diumenge de Rams

10 de maig. Conjunt del Seminari de Música Medieval, dirigit per Pedro Memelsdorff. Música per a un retaule de Jaume Huguet

14 de juny. Joan Ramon Company, piano; Gustavo Ardaya, veu; Roger Vilarnau, piano i Miguel Bruñó. Marès-Mompou, música de col·lecció.

                             

Més informació i compra d’entrades:

Museu Frederic Marès