CONCERT CANCEL·LAT: Dijous Toca ESMUC encara el final de trimestre amb Pep6

Publicat el 29/11/2017

Concert cancel·lat: el dijous 21 de desembre és un dia inhàbil a efectes escolars, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral i les instruccions del Departament d’Ensenyament. 

Dijous Toca ESMUC, el cicle de concerts gestionat pels estudiants del departament de Promoció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya està gaudint d’una gran acollida per part del públic. A poc a poc, es va construint com a un espai de promoció de les diferents propostes musicals de l’alumnat, cada dijous a partir de les 19 hores a la Sala d’Orquestra que l’escola.

Dijous Toca ESMUC

L’últim concert, el 21 de desembre, serà pel sextet de música moderna Pep6, que neix del projecte de final de carrera del baixista Pep Vall. La formació farà un repertori complet de música moderna, interpretant versions de temes populars i altres temes propis del grup.

Altrament, el dijous 14 de desembre  va actuar l’Ensemble Melancolia amb un repertori farcit d’obres del renaixement i barroc d’arreu d’Europa amb composicions de Monteverdi, Handel o Kapsberger.

Per últim, el passat dijous 30 de novembre va tenir lloc un concert de Jazz amb la participació d’un quartet format per quatre estudiants de l’ESMUC. Els intèrprets de la formació són: Paula Vegas (piano), Sandra Ruibal (contrabaix), Xerach Peñate (bateria) i Violeta Díez (violí). Ens van proposar un repertori amb temes propis i estàndards de Jazz, amb una posada en escena dinàmica i apta per a tots els públics.

El cicle Dijous Toca ESMUC, després d’aquestes tres cites, farà un breu descans, i en poques setmanes anunciarà la programació de la segona part del cicle, que començarà el mes de febrer.

                         

Més informació:

Per a qualsevol qüestió ens podeu escriure al correu electrònic:

bústia.dijous.toca.esmuc@esmuc.cat