Beques Anna Riera per a vuit estudiants de l’ESMUC

Publicat el 03/07/2019

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a vuit estudiants de quart curs del Títol Superior de Música de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Els guanyadors obtindran cadascú 4.000 euros que seran destinats a facilitar-los la seva dedicació exclusiva a l’estudi durant el curs vinent. Els guanyadors d’aquesta edició són: Queralt Adam Colom, Javier Curiel Pérez, Adrián Ferrer López, Gerard Sánchez Safont, Andrea Santiago Carrillo, Gil Sisquella Oncins, Pablo Valverde Calvo i Ainhoa Zugaza Terradillos.

Grans Conjunts Orquestra Simfònica ESMUC - Fotografia Carlos Gracia (43)

Grans Conjunts Orquestra Simfònica ESMUC
Fotografia Carlos Gracia

Les beques Anna Riera es destinen a estudiants de quart curs dels àmbits interpretatius-instrumentals i en aquesta convocatòria s’han rebut 22 sol·licituds. D’aquests peticionaris, el jurat ha lliurat 8 beques, que sumen un total de 32.000 euros.

Tot l’alumnat sol·licitant ha hagut de complir amb els requisits necessaris, redactar una carta de motivació i realitzar una audició amb el seu repertori davant del jurat.

El jurat que atorga les beques ha estat integrat per la Sra. Isabel Escudé, presidenta de la Fundació Anna Riera, Melissa Mercadal, directora acadèmica de l’ESMUC, David Albet, cap del departament Música Clàssica i Contemporània, modalitat Instruments Orquestrals, i Xavier Barbeta, professor del mateix departament, de la modalitat d’Instruments no Orquestrals.

Les Beques Anna Riera s’atorguen a alumnat de quart curs del Títol Superior de Música a l’ESMUC i també n’hi ha una altra convocatòria per als estudiants de Màsters.

Més informació:

Beques i ajuts

Fundació Anna Riera_Esmuc