‘A força de dolçor’, concert ESMUC dins el cicle de Cultura Popular als Ateneus

Publicat el 26/04/2019

El dijous 2 de maig, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ofereix un concert del departament de Música Tradicional dins el cicle de Cultura Popular als Ateneus. Els estudiants Oriol OliverDavid Valera i Emili Blasco oferiran A força de dolçor, un concert de dolçaina, gralla i piano. L’actuació tindrà lloc al Centre Sant Pere de Barcelona, a les 20 hores. L’entrada és gratuïta.

Oriol Oliver i David Valera, oferiran aquest concert que explora la força, el poder, la musicalitat i la dolçor de la gralla i la dolçaina. A més ho fan acompanyats del piano d’Emili Blasco.

Oriol Oliver interpretarà els 6 Sonets, d’Eduard Toldrà, adaptats per a gralla i David Valera tocarà una selecció d’obres d’autors contemporanis per a dolçaina i piano.

Amb aquest concert, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa per primer cop al cicle de Cultura Popular als Ateneus que se celebra des de fa dos anys a la ciutat de Barcelona amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a la ciutat de Barcelona: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular. I amb un programa molt divers que tindrà lloc entre els mesos de maig, juny i juliol.

El cicle està organitzat per l’ICUB, la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya.

Més informació:

Centre Sant Pere. Carrer de Sant Pere Més Alt, 25.

Cicle Cultura Popular als Ateneus

Programa Cultura Popular en pdf