2a edició de la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC)

Publicat el 08/11/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) juntament amb la Confederació Sardanista de Catalunya i l'Associació de Cobles de Catalunya uneixen esforços i organitzen la 2a Edició de la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC), que tindrà lloc el 16 i 17 de març de 2018. El 24 de març també tindran lloc una sèrie de taules rodones al voltant de la temàtica d’estudi. La inscripció és gratuïta.

Jornades-cobla

L’organització convida totes les escoles de música i conservatoris a participar de les activitats que es duran a terme a l’ESMUC entorn la pedagogia, la formació, la difusió i el debat al voltant dels instruments de la Cobla amb l’objectiu d’oferir un punt d’encontre, on docents i estudiants puguin compartir coneixement, objectius, problemes i solucions. 

La Jornada s’adreça principalment a escoles de Música i Conservatoris de Música en general però també a professionals de l’àmbit de l’ensenyament, difusió, història, i interpretació que no estan adscrits a una escola o conservatori.

Tot i que la temàtica és l‘estudi dels instruments de la cobla, la Jornada és oberta a totes les escoles de música, facin o no aquests instruments, que puguin tenir inquietud o curiositat envers l’estudi dels instruments de la cobla.

Properament s'obrirà el termini d'inscripció.

L’abril del 2015 l’ESMUC va acollir la primera edició d’aquestes jornades.

                                                                      

Dates de realització:

                        
Divendres, 16 de març: inauguració de les jornades

Dissabte, 17 de març: sessions docents, tallers i concerts

Dissabte, 24 de març: jornada de taules rodones

Inscripció gratuïta

Jornades Estudi Instruments Cobla_ESMUC-Autor_Carlos Gracia_2015
Jornades Estudi Instruments Cobla_ESMUC-Autor_Carlos Gracia_2015