Portes obertes a l'Esmuc 2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya organitza activitats de portes obertes per a totes aquelles persones interessades en cursar els estudis musicals superiors: una Jornada de portes obertes per conèixer l'escola i els estudis, i dues setmanes d'aules obertes, per assistir d'oient a les classes.

Jornada de portes obertes
Dissabte 4 de març de 2017, de 10 h a 14 h
L’objectiu d’aquesta jornada és sobretot donar a conèixer l’Escola i els estudis que s’hi poden cursar, així com aportar informació rellevant sobre el contingut d’aquests estudis i del sistema d’accés. S’adreça als estudiants de música de conservatoris i escoles de música, interessats en el grau superior de música, als seus professors i a les seves famílies.
Inscripció prèvia mitjançant aquest formulari, que estarà disponible entre el 16 de gener i el 2 de març. INSCRIPCIÓ TANCADA
Aules obertes
Del 6 al 10 de març, i del 13 al 17 de març de 2017

Durant aquestes dues setmanes, l’Esmuc obre les portes de les classes per tal de conèixer de prop la dinàmica i el contingut de les assignatures del grau superior. Es dóna així la possibilitat d’assistir d’oient a les classes, tant d’instrument com de conjunt, així com a classes col·lectives diverses.

Podeu consultar els horaris de les classes col·lectives del 2n quadrimestre:

Inscripció prèvia mitjançant aquest formulari, que estarà disponible entre el 23 de gener i el 2 de març. Les places són limitades. INSCRIPCIÓ TANCADA