3a edició de la iniciativa Recicla Cultura a l'ESMUC

Un any més, ha arribat el moment de col·laborar amb la iniciativa Recicla Cultura, perquè aquest Sant Jordi pot ser part d'una història!

Pots portar els llibres i partitures amb què vulguis col·laborar a la Biblioteca o a Recepció des del 19 de març al 13 d'abril. Amb els diners recaptats del 18 al 27 d'abril, estaràs ajudant a l’organització de cursos d’acollida sociolingüística i alfabetització. 

Cartell Recicla Cultura - Logo

Què és Recicla Cultura?

És una iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou la donació de llibres i partitures a l’ESMUC, per tal que altres persones els adquireixin a un preu simbòlic amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Quin és l'objectiu?

La finalitat de la iniciativa és el finançament de cursos d’acollida sociolingüística i alfabetització que imparteixen des de fa 10 anys a prop de 2000 persones cada any.

Segur que a casa tens llibres i partitures que ja no fas servir i que es troben en bon estat. Et proposem que donis aquests llibres i partitures per tal de poder-los revisar, classificar i amb motiu de la diada de Sant Jordi, els trobaràs a la venda a un preu simbòlic a la Biblioteca.

Dates2018

Quan hi pots participar?

  • Del 19 de març al 13 d’abril: porta a la Biblioteca o a Recepció els llibres i partitures amb què vulguis col·laborar (en bon estat).
  • Del 18 al 27 d’abril: vine a la Biblioteca i compra’n tants com vulguis!

Gràcies per la teva col·laboració!