Camerata Quartet Casals

Benvinguts i benvingudes al Departament de Música Clàssica i Contemporània de l'Esmuc.

Aquí us facilitarem informació referent als estudis, el professorat i les activitats que desenvolupem.

Accordatura: Jornada d'instrumentistes de corda a l'ESMUC

El dia 1 de febrer, el departament d'Antiga de l'ESMUC obre les portes  a l'Accordatura: Trobada d'instrumentistes de corda provinents dels conservatoris i Escoles de música de Catalunya de grau professional amb ganes de conèixer activament el departament de Música Antiga. El termini d'inscripció conclou el 26 de gener. L'activitat és gratuïta.

Taller gratuït d'introducció al gamelan Balinès

El programa de Músiques d’Àsia de l’ESMUC i el Museu de la Música organitzen un taller gratuït d’introducció al gamelan Balinès a càrrec de la doctora Kendra Stepputat. L’activitat tindrà lloc el dissabte 22 de febrer, de 10 a 14 hores, i està obert a tothom, amb coneixements musicals o sense. La inscripció ja és oberta.

#DimecresESMUCJam #10

Última sessió de l'any i del quadrimestre de #DimecresESMUCJam a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori. En aquesta ocasió, tindrem programa doble a càrrec de Vicente Marín Trio & Mar Vilaseca i Joan Fort Quartet. Com sempre, la Jam començarà a les 19 hores i l'accés és lliure

Llibres i Música a la Biblioteca: ‘Rock andaluz’ i ‘De cera y goma-laca’

El cicle Llibres i Música a la Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) continua aquest mes de gener amb dues noves presentacions: Rock andaluz: significación musical, identidades e ideologia en la España del tardofranquismo y la transición, de Diego García Peinazo (21 de gener), i De cera y goma-laca: la producción de la música espanyola en la industria fonogràfica estadounidense, de Francisco Mora. Com sempre, a les 18 hores i amb l’entrada gratuïta.

Triple proposta de Música Antiga

Aquesta última setmana abans del Nadal, l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ofereix tres propostes organitzades des del departament de Música Antiga. La Primera serà un concert de Cambra per rebre el Nadal, a càrrec de l'alumnat del departament, que tindrà lloc a la Sala d'Orquestra, el dimarts 17 de desembre, a les 18.30 hores. El dia 19 el protagonisme serà pel Cor d'Antiga a l'Església de Santa Maria del Pi, i el dia 21 la presentació de Advent a Weimar.