Fent camí cap a la direcció musical

Mateu Peramiquel

Mateu Peramiquel, seleccionat per estudiar al Royal Conservatory d’Escòcia

Amb només vint-i-sis anys, Mateu Peramiquel és un pianista inquiet que, després de graduar-se a l’Esmuc en jazz i música moderna i obtenir un Màster en Música per a Dansa i Teatre per la Danish National School of Performing Arts de Copenhaguen, no ha parat de treballar i participar en projectes musicals.

Actualment és el pianista del grup de versions La Banda del Coche Rojo (Premi Arc 2016 a millor grup de versions de Catalunya) i de la cantautora Anaïs Vila, amb qui ha enregistrat Entre els dits (Temps Record, 2015) i amb qui està gravant el segon disc.

Aquest setembre, en Mateu Peramiquel ingressarà al Royal Conservatory of Scotland de Glasgow per estudiar un Màster en direcció musical. El seu interès pel món de les arts escèniques, però, ve des que estudiava a l’Esmuc. El seu projecte de final de carrera, titulat “Existència Paral·lela”, ja es basà en una composició per a dansa i performance que presentà dins la programació oficial del Teatre Kursaal de Manresa el 2016. Paral·lelament també engegava la preparació d’”El Vol de l’Àliga”, un musical de Cisco Cruz, del qual és arreglista, director musical i co-compositor, i que s’estrenà a Barcelona el juny del mateix any.

Compositor i pianista de “Lumoz Movitux” (premi Re-Mou-Te de l'SGAE l'any 2016) i de l’audiovisual de performance i dansa “Temps”, Peramiquel també ha format part com a músic freelance en diferents projectes musicals puntuals, com el disc Tossudament Llach (Música Global, 2016) amb l’Orquestra Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (Premi Enderrock 2016 al millor disc de Clàssica).

+ info:

www.mateuperamiquel.com

www.facebook.com/mateuperamiquel

@Mateuperamiquel

Comments

Log in to comment.