També els dijous, toca Esmuc

Conjunt de percussió de l'Esmuc

Conjunt de percussió de l'Esmuc

Nou cicle de concerts setmanals

Aquest passat febrer, a l'Escola Superior de Catalunya va començar un nou cicle de concerts oberts al públic, amb el títol de “Dijous toca ESMUC, els projectes dels estudiants surten de l'ou”. Aquest cicle és un mitjà de l'Escola d'apropar-se al públic i a la gent, i  per part dels alumnes, és un mitjà per mostrar el treball realitzat, i en molts casos, poder exposar els seus projectes al públic abans de portar-los fora de l'escola.

Anteriorment a aquest projecte, ja podíem trobar les jam sessions dels dimecres, organitzades pel Departament de jazz i música moderna; les dels divendres, amb els Afters de Clàssica, organitzats per l'Associació d'alumnes; o les del dilluns, amb els Piscolabis d'Antiga, organitzats pel Departament de música antiga. Aquest cop, però, han sigut els alumnes de producció i gestió els que han pres la iniciativa, oferint els seus coneixements per dissenyar, produir i gestionar aquesta activitat. Es tracta per tant d'una activitat organitzada per alumnes per als mateixos alumnes.

Tant els estudiants intèrprets com els de producció i gestió han respost satisfactòriament i, fins ara, el cicle ha sigut un èxit, on la resposta del públic ha sigut molt positiva, ja que en moltes de les actuacions l'aforament era gairebé complet. Es tracta, d'un projecte molt organitzat i on s'intenta que hi hagi representació de tots els àmbits i estils que hi ha a l'Esmuc.

Ja són sis les sessions realitzades, on han pogut actuar diferents grups de diferents àmbits, com els Massive Noise Collective, de música moderna, Marcus Held ensemble, de música antiga i tradicional, Eudald Buch/Cantos al aire, de clàssica i contemporània, Conjunt de Percussió, de clàssica i contemporània, Arnau Pallarols trio, de jazz, i un Monogràfic d'Andrés Levin-Richter, de clàssica i contemporània. Durant aquests pròxims mesos d'abril i maig, tindrem cinc actuacions més: Cantoria, quartet vocal d'antiga; quintet de vents, de clàssica i contemporània; quintet de jazz; la Gentileza/ Lieder, d'antiga i clàssica i contemporània, i finalment de Mukens Funk project, de música moderna.

Els concerts són  gairebé setmanals, els dijous, a les 19:00 a l'aula d'orquestra. Qualsevol formació que vulgui participar o interessats, poden dirigir-se als organitzadors i trobar informació a través de la pàgina de Facebook.

Comments

Log in to comment.