Danses corals a Lleida i Barcelona

Danses corals a Lleida i Barcelona

Els germans Jordi i Marc Castellà, al piano 

El passat 10 i 11 de desembre de 2016, el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados presentà un programa de valsos corals. Dirigit per Xavier Puig, oferí dos concerts: el primer a l'Auditori Enric Granados, a Lleida, i el segon, al Petit Palau (Palau de la Música Catalana), a Barcelona, dins el Cicle coral de l'Orfeó Català. Ambdós concerts van comptar amb les coreografies dels ballarins de la companyia Esbós Dansa de Lleida (Marta Castañer, directora) i amb Emili Gutiérrez com a ballarí solista.

Cal destacar que, al piano, el compartiren a quatre mans, els germans Jordi i Marc Castellà. Marc Castellà és un intèrpret format a l'Esmuc que va acabar el seu màster de piano el curs passat. Ha estat el pianista de l’Orquestra Simfònica de l’Esmuc en diverses ocasions i ha compartit escenari amb l’OBC (Orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), amb la formació instrumental BCN216 i amb l’Orquestra del Curs Internacional de Música de Cervera. També ha estat pianista titular de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) i actualment forma part del Duo 7+3, amb l'arpista Esther Piñol.

Del repertori, podeu visualitzar-ne els videos del Liebeslieder Walzer, op. 52, de J. Brahms; From the Bavarian Highlands d'E. Elgar; Wein, Weib und Gesang i El Danubi és blau de J. Strauss (com a broma musical, fou interpretat amb el text de La Trinca).

Comments

Log in to comment.