Màsters en música

El camí cap a la professionalització

Acaba l’any. Durant les festes baixarem el ritme i ens dedicarem a fer bons propòsits per l'any nou. I potser aprofitarem per reflexionar sobre el nostre futur professional i consultar diverses ofertes formatives que ens interessen. És moment de fer una ullada als màsters de l'Esmuc, que obren les inscripcions el 16 de gener.

El programa de màsters de la nostra escola s'ha desenvolupat al llarg de les últimes edicions per donar resposta a les demandes que l’àmbit professional necessita. Neix dels diversos àmbits i departaments que conformen l’Escola, des d'on s'observa i es determina els continguts que el músic necessita i que cada màster aplica al seu currículum.

Per al curs 2017-2018, màsters com els molt consolidats d’Antiga, Clàssica, Jazz, o el de Composició de Bandes Sonores conviuen amb altres més nous com el de Flamenco, o el més recent de tots, el de Cobla. En tots els programes, el creixent increment d’alumnat confirma que la nostra oferta connecta amb la demanda, i que seguim la trajectòria adequada. Amb aquesta oferta educativa i en tan sols 15 anys de vida, l’Escola Superior de de Müsica de Catalunya s’ha posicionat entre els centres de referència d’Europa. 

Per part nostra, seguirem treballant perquè els estudiants estiguin plenament convençuts d'optar per la millor oferta formativa de segon cicle i que les seves expectatives inicials s'hagin vist superades en acabar. 

Feliç 2017 i bon camí!

Comments

Log in to comment.