I en acabar el curs...

Escola Estiu

Obre l’escola d’estiu

L’escola d’estiu de l’Esmuc arriba a la quarta edició amb una oferta de 16 cursos, agrupats en tres grans blocs en funció dels temes que s’aborden: des dels relacionats amb la salut i la prevenció de lesions dels músics fins als vinculats amb altres disciplines artístiques, passant pels que plantegen un retorn al sistema educatiu, amb una oferta dirigida a professors de música de diversos nivells (primària, secundària, així com d'escoles de música i conservatoris) que desitgen incorporar nous recursos al seu dia a dia professional.

Aquesta oferta formativa, oberta també a persones sense coneixements musicals, està avalada per l’Escola Superior de Música de Catalunya i compta amb professors de l’escola i d’altres experts en les temàtiques que s’ofereixen. Entre les novetats, destaquen el curs de consciència corporal que imparteix la ballarina i artista visual Marina Tsartsara; el de ‘Música i Alzheimer’, on destacats especialistes en la matèria demostraran la potencialitat i els beneficis de la música en casos de persones amb demències, o el curs ‘Pintura i expressió musical’, que proposa una reflexió sobre la definició d’obra d’art a través d’un estudi de les estructures, grafismes, colors i formes musicals i pictòriques.

Els cursos s’imparteixen entre el 27 de juny i el 15 de juliol, i tenen un cost entre 50 € i 250 € segons el nombre d’hores lectives. Consulteu l’oferta completa i trieu el curs que millor s’ajusti als vostres interessos.

Comments

Log in to comment.