Quarta temporada de concerts per l'OCM

Off Esmuc

La formació, integrada en un 50% per alumni Esmuc, està dirigida pel també graduat Tomàs Grau

L’Orquestra Camera Musicae (OCM) de Tarragona donarà el tret de sortida aquest dissabte, 30 de gener, a la seva quarta temporada de concerts de producció pròpia al Palau de la Música Catalana. Ho farà al costat d’un dels violoncel·listes espanyols de major trajectòria i reconeixement, el músic basc Asier Polo, interpretant el Concert per a violoncel i orquestra del compositor anglès Edward Elgar. Per completar el programa, l’OCM ja en solitari tocarà la Simfonia núm. 3, op. 97, ‘Renana’ de Robert Schumann. 

Per a l’Orquestra Camera Musicae, aquesta no és una temporada de concerts qualsevol: la formació celebra el seu desè aniversari i ho fa posant en valor el tarannà que els ha portat a aconseguir fites com un creixement sostingut en el nombre d’actuacions anual (que ja supera la cinquantena), així com el fet de regularitzar les invitacions a solistes i directors de prestigi amb la voluntat de fer millorar l’instrument orquestral, en el seu conjunt.

D’entre els programes que l’OCM portarà al Palau destaquen la invitació a solistes amb una forta presència a l’escena internacional, com són les veus de la soprano Núria Rial o el baríton de Tarragona Àngel Òdena, ambdós protagonistes del concert especial d’aniversari que tindrà lloc el proper 6 de març, a la Sala de concerts, i on l’Orquestra interpretarà l’obra amb la qual es va presentar al públic fa una dècada: el Rèquiem de Gabriel Fauré. S’escau que l’últim concert del cicle al Palau, el proper 20 de maig, convida el clarinetista i també graduat Miquel Ramos i cal apuntar que el principal director convidat de l’Orquestra és el també professor de l’Esmuc Jordi Mora.

Els estudiants de l’Esmuc poden gaudir d’un 30% de descompte en la compra d'entrades.

Comments

Log in to comment.