LIFE Victoria - Barcelona

LIFE Victoria - Barcelona

Neix un festival de Lied en homenatge a Victoria de los Ángeles

El LIFE Victoria Barcelona, impulsat per la Fundació Victoria de los Ángeles, tindrà lloc del 9 al 14 de desembre del 2013 en diversos espais de la ciutat, com la Pedrera, la Capella de Santa Àgata o l'Escola Superior de Música de Catalunya. La programació del Festival constarà dels LIFE Concerts, amb artistes de rellevància internacional com Ofèlia Sala, Helmut Deutsch, Ruth Ziesak, Ángeles Blancas o Francisco Poyato (professor de l’Esmuc), la LIFE Akademie, amb activitats formatives paral·leles, com classes magistrals i conferències-debats, i el LIFE New Generation Program, dedicat a joves intèrprets i en el qual es bequen 3 duos als quals s'ofereix l'oportunitat de compartir escenari amb alguns dels solistes consolidats.

Entre les activitats que tindran lloc a l’Esmuc figuren les masterclasses de Ulrich Eisenlohr, professor de la Musikhochschule Mannheim-Heildelberg i intèrpret amb una llarga carrera de recitals i concerts amb els millors artistes. Els alumnes actius seran seleccionats entre els duos prèviament inscrits, mentre que els alumnes oients podran assistir a les classes magistrals de franc.

L'escola també acollirà la conferència Els Lieder de Victoria (10 de desembre, a càrrec de Jorge Binaghi), el debat La composició per a l’instrument vocal (13 de desembre, amb la participació de Bernat Vivancos, Miquel Ortega i Alberto García Demestres) i el LIFE Concert #3, en el qual actuaran els alumnes participants a les masterclasses d’Ulrich Eisenlohr. Tant aquest concert com les conferències i debats seran gratuïtes. És possible aconseguir entrades per la resta dels LIFE Concerts fent una aportació de micromecenatge a través de Verkami.

Programa LIFE Victoria - Barcelona:

LIFE Concerts

LIFE Akademie

Comments

Log in to comment.