Cançó de febrer

Cançó de febrer

Cicle de jam sessions de jazz al bar Llanterna

Alguna cosa es mou els dimecres a la tarda al Bar Llanterna. És aquell ambient càlid i acollidor previ al que serà una bona vetllada. És el que succeeix aquest curs, durant el cicle de jam sessions impulsat pel Departament de Jazz i música moderna de l'Esmuc i l'empresa Singularis, que ha tingut una acceptació i seguiment realment bons. El guitarrista i professor Dani Pérez n'és el coordinador. L'objectiu primari d'aquesta activitat podria semblar un intent de demostrar la bona continuïtat dels estudiants d'aquesta disciplina, però en anar-hi, i amb la presència d'estudiants d'altres centres, queda molt clar que és una trobada per estar una estona amb companys gaudint d'aquesta música.

La trobada del dimecres 27 de febrer va ser  especial, ja que va ser una de les més nombroses i participatives. La jam es va obrir a càrrec dels mestres Ignasi Terraza al piano, Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria, i ho van fer magistralment, combinant compassos d'amalgama i deixant espai al lluïment individual. S'hi van afegir una guitarra, saxos i trompetes, amb els professors deixant el pes de la jam als alumnes, qui van acabar interpretant l'estàndard bebop Donna Lee,del trompetista Miles Davis. El mateix Horacio Fumero deia estona abans de començar la jam que “és un espai molt maco, per compartir i passar una bona estona, més que res”.

És, en definitiva, una activitat molt bona per tal de dinamitzar les relacions del nostre centre, i esperem que d'aquest cicle se'n facin moltes edicions més. El cicle continua els dimecres 6, 13 i 20 de març, a les set de la tarda.

Comments

Log in to comment.