Ben a prop

Ben a prop

Jam session al bar Llanterna

Segur que moltíssimes vegades t'has imaginat projectes musicals que es podrien fer al voltant del nostre centre, fins i tot mentre feies un cafè just a sota d'aquest. Ho tenim més a prop del que ens pensàvem.

El passat dimecres 24 d'octubre va tenir lloc un tast del que serà un cicle d'actuacions al bar Llanterna que tindrà lloc els dimecres. El Departament de Jazz i Música Moderna de l'Esmuc ho organitza juntament amb l'empresa gestora del bar i amb la col·laboració de l'Auditori.

L'activitat es pot dir que va ser un èxit, combinant dalt de l'escenari alumnes i professors de la casa i alumnes d'altres centres. Realment un espai acollidor i molt bona companyia, dos dels requisits d'aquesta activitat musical i social.

La jam es va obrir amb un quartet integrat per en Jo Krause, professor de bateria a la casa, Paco Perera al contrabaix, Dani Pérez a la guitarra i l'alumne de primer Lucas Martínez al saxo. Aquesta formació va tocar tres temes: els estàndards de jazz I'll be seeing you, de Sammy Fain; Someday my prince will come, de Frank Churchill —popularitzada pel trompetista Miles Davis—; i La bossa o la vida, un tema del saxofonista i professor de l'Escola Gorka Benítez.

Un cop oberta la jam, entre els músics que van pujar a tocar hi havia els alumnes de l'Esmuc Vitalik Bagriy, saxofonista; Pol Omedes, trompetista, i Joan Casares, bateria. També hi va pujar el guitarrista Àlex Fortuny, que estudia al Liceu.

Entre el públic també hi havia més noms destacats en l'àmbit del jazz i en relació amb l'Escola, com per exemple el contrabaixista Manel Fortià, el pianista Xavi Torres o el saxofonista Vernau Mier.

Vist l'èxit que ha tingut aquesta activitat, és oportú animar a tothom qui en tingui ganes a participar en aquest tipus de projectes.

Comments

Log in to comment.