carroussel

Beques Anna Riera 2021-2022

El passat 30 de juny, la Fundació Anna Riera va concedir nou beques als estudiants de les especialitats interpretatives que estan a punt de cursar el seu darrer any a l'ESMUC, per tal de premiar la seva excel·lència i facilitar-los la dedicació exclusiva a l'estudi. 

15è Congrés Internacional de Significació Musical

Programa addicional

El 15è Congrés Internacional de Significació Musical (ICMS 15), que va ser posposat a causa de la incertesa sobre l’actual pandèmia, ofereix unes sessions virtuals addicionals durant els tres dies que estava previst inicialment fer la trobada a l’ESMUC.

Les sessions tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2021 i es retransmetran en streaming.

L'ESMUC, al Mercat de la Música Viva de Vic

Per sisè any, el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) convida l'Esmuc a participar en l'Offf de la seva programació oficial, amb propostes emergents que s’han gestat a les nostres aules.

ImpulsACMIC, cicle de concerts de nous professionals

L'Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) organitza un un nou cicle de concerts i concurs que vol servir com a plataforma per als joves intèrprets que s’inicien en el món professional.

Els màsters oficials de l'ESMUC costaran un 40% menys

L'aplicació d'una rebaixa dels preus per crèdit, ja a partir del curs vinent, farà que els màsters oficials siguin accessibles a un major nombre de persones. D’aquesta manera s'enforteix el compromís del Govern de trencar les barreres econòmiques que dificulten l’accés als estudis superiors musicals

L'ESMUC esdevé membre d'ELIA

Aquest mes de juliol, l’ESMUC ha esdevingut membre de l’European League of Institutes of the Arts (ELIA), una associació d’àmbit internacional, amb 30 anys d'història, que treballa per al desenvolupament de l'educació superior en totes les disciplines artístiques.

Núria Giménez Comas a #DonesESMUC

La compositora Núria Giménez Comas es va graduar a l'ESMUC i va continuar els seus estudis a l'IRCAM de París i a l'Haute École de Ginebra. El gener de 2021, L'Auditori va estrenar la seva darrera obra, Nostalgia of light, Yearning for. Tot i això, es lamenta de l'ínfima presència de la dona en moltes temporades orquestrals.

Ha mort Oriol Ponsa

Aquest passat dijous 15 de juliol ens va deixar Oriol Ponsa, qui va exercir de subdirector a l'ESMUC des del 2005 fins al 2009. 

Nou canal de comunicació i visibilitat per l’ESMUC

Des del passat mes d’abril, l’Escola suma a les seves xarxes socials un canal de podcasts. La iniciativa neix al departament de Producció i Gestió i té la finalitat de donar veu a diverses propostes artístiques i perfils vinculats amb el centre.