IV ESMUC Piano Fòrum: la formació inicial i el piano a Catalunya

La quarta edició de l’ESMUC Piano Fòrum, organitzat per l’Escola Superior de Música de Catalunya, tindrà lloc el 22 i 23 de febrer, centrat en la reflexió sobre la manera d’ensenyar el piano als nens i nenes perquè adquireixin bons resultats en l’aprenentatge de l’instrument. Aquesta iniciativa vol ser un punt de trobada del professorat de piano de Catalunya que podrà participar en tallers, conferències, concerts i col·loquis. La inscripció, gratuïta, ja és oberta.

Torna el cicle Música>BCN, l’ESMUC als Centres Cívics

L’any 2019 començarà amb una nova edició del cicle de concerts MÚSICA>BCN, que organitza la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). 

Cicle de graduats ESMUC al Centre Cívic Fort Pienc

Tres formacions de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participen aquest hivern al cicle de Música Clàssica del Centre Cívic Fort Pienc. El divendres 11 de gener tindrà lloc la primera actuació amb el Zaïre Ensemble, i posteriorment serà el torn del Duo Korczak, el 25 de gener, i el Duo Herrando, l’1 de febrer. L’entrada és gratuïta amb l'aforament limitat a la capacitat de la sala. Aquest cicle compta amb la col·laboració de l’ESMUC.

Classes magistrals del mes de gener a l’ESMUC

Estrenem l’any 2019 amb quatre classes magistrals que tindran lloc a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i que abasten diferents especialitats. Pau PuigFrancisco LópezSivan Rotem (cancel·lada per causes alienes a l'escola) i Josep Colom són els protagonistes d’aquest mes de gener.

Premis i reconeixement d’estudiants i graduats de Cant

Anabel PérezNéstor PindadoMireia TarragóJosep Ramon Olivé i Martí Doñate, estudiants i graduats de Cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han obtingut premis o reconeixements al llarg d’aquest mes de novembre.

Els graduats del Kebyart Ensemble guanyadors del Concurs Orpheus de Suïssa

El quartet de saxos Kebyart Ensemble, format pels graduats de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Víctor Serra, saxòfon alt, Pere Méndez, saxòfon soprano, Daniel Miguel, saxòfon baríton, i Robert Seara, saxòfon tenor, han guanyat el prestigiós Concurs anual de Música de Cambra Orpheus de Suïssa.