Resum curs 2017-2018

Concerts OBC-ESMUC: La 'Missa' de Bernstein

Enguany, l’Orquestra Simfònica de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i l’OBC tornaran a actuar conjuntament per celebrar el centenari de Leonard Bernstein amb la interpretació d’una de les seves obres més conegudes, la Missa. Els concerts, dins la temporada de l’OBC, tindran lloc el 26, 27 i 28 d’octubre, a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori.

Dichos Diabolos al 'Dimarts Toca ESMUC' amb ‘Noche de siglos’

El cicle Dimarts Toca ESMUC continua aquest dimarts 16 d’octubre amb el concert que protagonitzarà la formació de graduats Dichos Diabolos i que porta el títol de Noche de siglos, obra dedicada al 400è aniversari de Joan Cererols. L’actuació tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’escola, a les 18.15 hores. L’entrada és lliure.

Dimecres ESMUCJam #3

El Dimecres ESMUCJam d’aquesta setmana (17 d’octubre) esta protagonitzat pels estudiants Julio Marín, clarinet; Carla González, contrabaix; i Brais Lorenzo, bateria. La Jam començarà a les 19 hores a la cafeteria La llanterna de L’Auditori i l’entrada és gratuïta.

Classe magistral de saxo, clarinet i flauta amb Javier Zalba

El saxofonista Javier Zalba impartirà una classe magistral de saxo, clarinet i flauta el pròxim dimecres 24 d’octubre, a les 15 hores, a l’aula A111. Zalba ha tocat amb grups com Buena Vista Social ClubChucho Valdés, o Cubanismo, entre altres, i és professor de saxofon al conservatori de L’Havana. Zalba i Matthew Simon, professor de l’ESMUC, també protagonitzaran el concert del cicle #DimartsTocaESMUC, el 23 d'octubre.

El musicòleg Nicolas Meeùs a l'ESMUC

El musicòleg belga Nicolas Meeùs impartirà una classe magistral sobre anàlisi musical el pròxim divendres 26 d’octubre a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La classe tindrà lloc a l’aula A109, a les 12.30 hores, i l’entrada és lliure.

L’ESMUC al Simposi ‘Veu artística i salut vocal’

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa en el Simposi Veu Artística i Salut Vocal que organitza Blanquerna els dies 19 i 20 d’octubre. La iniciativa vol obrir un diàleg entre l’art i la salut amb la intervenció de professorat de cant i de teatre que conversaran amb logopedes i foniatres.

El Col·legi de Metges i l’ESMUC organitzen una trobada sobre foniatria dins l’Any Perelló

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Col·legi de Metges de Barcelona celebraran el proper 31 d’octubre el centenari del Dr. Jordi Perelló, pioner de la foniatria a Catalunya, amb una sessió sobre la salut de la veu. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC, a les 18 hores.

El Festival LIFE Victoria 2018 a l’ESMUC

Per sisè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie amb les masterclasses de Malcom MartineauSimon Lepper i Ketevan Kemoklidze. Enguany el certamen se celebrarà del 24 de setembre al 12 de desembre.