Activitats de la setmana a l'ESMUC

Clarobscurs, Curos, Flor de Canela i Joina en el 31è Mercat de Música Viva de Vic

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa en el 31è Mercat de Música Viva de Vic per presentar una mostra de les propostes professionals creades pels Alumni del centre. ClarobscursCurosFlor de Canela i Joina són els artistes que oferiran els seus concerts el 19 i 20 de setembre en la secció L’Off Mercat, al Casino de Vic i a l’escenari de la plaça dels Màrtirs, de Vic. L’accés és lliure.

Resum de l'acte d’Inauguració del Curs Acadèmic i lliurament del Premi ESMUC de Recerca de Batxillerat

L’acte institucional d’inauguració del curs acadèmic 2019-2020 va tenir lloc el dimecres 19 de setembre a l’Auditori ESMUC Sala 4 de L’Auditori, amb la realització d’un col·loqui en lloc de la tradicional classe inaugural. El col·loqui va comptar amb les graduades i graduats Clara PeyaJoan MagranéRaquel García-TomásEnric Aragonés i Celeste Alías. A l’acte també van lliurar-se els guardons del III Premi ESMUC als Treballs de Recerca de Batxillerat, que va guanyar Cristina Bosch del col·legi Vedruna Escorial.

Acord entre la CCMA i l’ESMUC per a la difusió de les activitats de l’Escola Superior de Música de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ESMUC.

Tres estudiants de l’ESMUC participen en un workshop internacional sobre escenografia i espai públic

Els estudiants de l'ESMUC Cèlia Rovira Rodón, Marc Urrutia Sánchez i Itziar Viloria Céspedes, coordinats per Elisenda Gutés, assistent de direcció, participaren del 17 al 21 de setembre en el workshop internacional Dialogues with-in the city sobre escenografia i espai públic al Teatre Lliure de Montjuïc.

Flor de Canela, #AlumniESMUC, a les festes de la Mercè 2019

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa aquest any amb el programa de les Festes de la Mercè presentant el grup de graduades Flor de Canela. L’actuació tindrà lloc el dimarts 24 de setembre a les 12 hores, a l’Avinguda de la Catedral de Barcleona. L’accés és lliure.

Massiva representació de l'ESMUC als Premis Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música

Els Premis Alícia, que atorga l’Acadèmia Catalana de la Música en representació del sector a Catalunya, compta amb un gran nombre de finalistes formats a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Clara Peya, Rosalía, Sílvia Pérez Cruz, Raquel García Tomás, Kebyart Ensemble o Lluc Casares, entre d'altres, opten a ser guardonats com els millors en la primera edició d’aquests premis. Altres graduats i graduades, així com professorat del centre que ha desenvolupat projectes personals o col·lectius fora de l’àmbit de l’escola, apareixen també entre els nominats.

Nova edició del cicle de concerts Dimarts Toca ESMUC

Enguany, dimarts tornarà a ser el dia de la setmana que l’Escola Superior de Música de Catalunya  (ESMUC) mostrarà la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen al centre. Estudiants, graduats i professorat oferiran les seves interpretacions i projectes en el marc d’aquesta segona edició dels concerts de Dimarts Toca ESMUC. Com ja és tradicional, els concerts tindran lloc a l’Auditori ESMUC Sala 4, a les 18.15 hores. L’entrada és gratuïta.

Dimecres ESMUC JAM a La Llanterna de L'Auditori

En aquest nou curs acadèmic 2019-2020, la cafeteria La Llanterna de L'Auditori serà l’escenari del cicle Dimecres ESMUC Jam, que coordina el professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes.

El Festival LIFE Victoria Akademie a l’ESMUC

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles, i acull les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en aquesta ocasió amb Julius DrakeRubén Fernández AguirreAntón García Abril i Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.