1

Nou cicle de Grans Conjunts de l’ESMUC

El cicle de Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna per mostrar la riquesa i la diversitat de les diferents especialitats que s’estudien al centre. El dijous 25 de gener s’inaugura el cicle amb la Banda Simfònica al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Del 29 al 31 de gener, la Cobla, l’Orquestra Simfònica, el Conjunt d’Antiga, en un concert commemoratiu de l’Any Josep Romeu, actuaran a L’Auditori de Barcelona. L’ESMUC Jazz Project ho farà el dia 1 de febrer al Teatre Zorrilla de Badalona. Tots els concerts són gratuïts.

La Sala 4 de L'Auditori acull la Marató de combos del departament de Jazz i Música Moderna de l'ESMUC

Els propers 15 i 16 de gener, el departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta la Marató de Combos, una mostra del treball desenvolupat per l’alumnat de l’especialitat al llarg del quadrimestre que tindrà lloc a la Sala 4 de L’Auditori. L’entrada és gratuïta.

Inscripció oberta a la tercera edició del Barcelona Fiddle Congress

La tercera edició del Barcelona Fiddle Congress, que organitza l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), tindrà lloc del 2 al 4 de febrer de 2018. Aquesta tercera edició vol consolidar aquesta proposta d’encontre i debat al voltant dels instruments de corda fregada a l’àmbit de la tradició musical no clàssica. La Trobada Fiddle, que vol reunir 1.500  intèrprets estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris de tot Catalunya, tindrà lloc el diumenge 4 de febrer a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La inscripció ja és oberta.

Torna el cicle Música>BCN. L’ESMUC als Centres Cívics

Torna una nova edició de Música>BCN, un cicle organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i en col·laboració amb l’ESMUC. Com cada temporada, la iniciativa ofereix diversos concerts d’entrada lliure que tracen un recorregut musical a través de diversos segles i diversos gèneres. Cada actuació va acompanyada d’una presentació prèvia i ens transporta a un context musical concret. Els concerts són gratuïts.