Activitats de la setmana a l'ESMUC

Comunicat ESMUC, Jam Session, Taller de Músics

L’ESMUC, Jam Session i el Taller de Músics manifestem el nostre rebuig a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem dictada avui, i volem fer pública la nostra indignació i tristor al conèixer-la.

Seguirem lluitant per la llibertat dels dirigents polítics i cívics empresonats, la llibertat ideològica i la llibertat d’expressió.

Demanem diàleg i respecte, alhora que ens reafirmem en el suport als familiars i amics d’aquells que estan privats de llibertat.

Barcelona, 14 d'octubre de 2019

L'Ensemble Simfònic de l'ESMUC al Palau de la Música

Amb el títol de Bill Viola meets Edgar Varèse, l'Ensemble Simfònic de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) oferirà un concert al Petit Palau, el pròxim 24 d’octubre (19 hores). L’entrada té un preu de 15 euros. El concert s’emmarca en les activitats programades al voltant de Bill Viola, l’artista plàstic convidat pel Palau de la Música Catalana aquesta temporada.

#DimartsTocaESMUC: Connecta’t a l’Antiga

El #DimartsTocaESMUC del 22 d’octubre està dedicat a la Música Antiga amb una proposta que porta el títol de Música Quotidiana. París i la moda italiana en la primera meitat del segle XVIII. El concert tindrà lloc a l'Auditori ESMUC Sala 4, a les 18.15 hores. L’entrada és gratuïta

Dimecres ESMUC JAM #3

Nova sessió del cicle #DimecresESMUCJAM a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. La proposta del pròxim dimecres 23 d’octubre comptarà inicialment amb Arnau Pallarols, piano; Carla González, contrabaix, i Manel Priego, bateria. Com sempre, a les 19 hores. Accés lliure.

Classes obertes del Màster de Management i Producció

Com a iniciativa del departament de Producció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aquest curs s’ofereix una sèrie de classes obertes del Màster de Management i Producció a tota la comunitat educativa de l'ESMUC i als membres de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).

Torna el curs internacional d’interpretació de lied de Wolfram Rieger

Aquest any torna el Curs Internacional d’Interpretació de Lied Wolfram Rieger, que tindrà lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2020 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El curs està organitzat per l’Associació Franz Schubert Barcelona i l’ESMUC. Inscripció oberta fins al 31 de desembre de 2019.

Seminaris oberts de Didàctica de l'instrument

Després de l’èxit de la primera edició dels seminaris de Didàctica musical, enguany el departament de Pedagogia de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) continua amb les classes obertes, convidant cada setmana un professor/a que explica als assistents diferents qüestions d’interès de la seva especialització. Les sessions tenen lloc els divendres de 9.30 a 12 hores, a l'aula A350. L’entrada és gratuïta i oberta al públic. Aforament limitat a la capacitat de l’aula.

El Festival LIFE Victoria Akademie a l’ESMUC

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles, i acull les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en aquesta ocasió amb Julius DrakeRubén Fernández AguirreAntón García Abril i Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.

Acord entre la CCMA i l’ESMUC per a la difusió de les activitats de l’Escola Superior de Música de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ESMUC.